Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پس از این بازدید سفرا از زندان اوین و انعکاس و بازتاب آن در رسانه‌ها، شیرین عبادی، فعال حقوق تروریست‌ها در نامه‌ای به اسماء جهانگیر گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل نسبت به بازدید سفرای خارجی از زندان اوین واکنش نشان داده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، زندان اوین هفته گذشته میزبان بیش از 45 سفیر خارجی مقیم تهران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان کشورهای خارجی در جریان این بازدید از بندها و بخش‌های مختلف زندان اوین بازدید کردند تا از نزدیک معروف ترین ندامتگاه ایران را ببنید و خودشان از شایعه تا واقعیت را قضاوت کنند.

در همین زمینه : گزارش تصویری بازدید سفرای کشورهای خارجی از زندان اوین

پس از بازدید نزدیک به سه ساعته سفرا از زندان اوین، برخی از آن‌ها نیز در جمع خبرنگاران حاضر شدند و وضعیت موجود در این زندان را مطلوب ارزیابی کردند. به عنوان مثال سفیر کره جنوبی شرایط بهداشتی و آموزشی زندان را خوب توصیف کرد و سفیر پرتغال از سوپرایز شدنش گفت و سفیر اندونزی امکانات تربیتی و اصلاحی اوین را تحسین کرد.

در همین زمینه : آنچه در بازدید 45 سفیر مقیم تهران از معروف‌ترین زندان ایران گذشت

پس از این بازدید و انعکاس و بازتاب آن در رسانه‌ها، شیرین عبادی، فعال حقوق تروریست‌ها در نامه‌ای به اسماء جهانگیر گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل نسبت به بازدید سفرای خارجی از زندان اوین واکنش نشان داده است.

عبادی عصبانی از بازتاب‌های مثبت این اتفاق در این نامه متاصل همچون رویه‌های نخ نما شده قبلی خود، دوباره به آمارسازی رجوع کرده و مدعی شده که وضعیت زندان اوین با آنچه که از چشمان 45 سفیر کشورهای خارجی مقیم تهران گذر کرده است، فرق دارد.

در همین زمینه :ابراز شگفتی سفرا از وضعیت زندان اوین و خدمات و تسهیلات ارائه شده به مددجویان

شیرین عبادی که سکوتش در رویدادهایی مانند فاجعه منا و کشتار زنان و کودکان در بحرین، فاجعه انسانی یمن و ... کارنامه حقوق بشری‌اش را نزد مدافعان واقعی حقوق بشر رو کرده و سنگ محک خوبی برای سنجش میزان صداقت شعارهای اخلاقی، انسانی‌اش بوده است اینبار نیز برای اثبات ادعاهای تکراری خود به آمارهای و خبرسازیهایی"من_در_آوردی" چنگ انداخته است. او در این نامهادعا کرده است که قبل از بازدید 20 زندانی معترض را از زندان خارج کرده‌اند تا سفرا با آن‌ها مواجه نشوند(!؟) حال سئوال اینجاست که خانم مدافع حقوق بشر از کجا تعداد دقیق این افراد را دریافت کرده است؟ احتمالا باز هم مانند گذشته منابع آگاه به وی الهام غیبی کرده‌اند! همانطور که بارها از این نوع آمارسازی‌ها در پرونده های حقوق بشری بدون هیچگونه مدرک و سندی استفاده کرده‌اند سوال مهم دیگر اینست شما که تا دیروز وضعیت زندان اوین را زندانی سراسر شکنجه و ... تبلیغ می کردید چه شده که تنها مشکل زندان را وجود 20 نفر زندانیان مالی و سیاسی تعبیر می کنید؟

از سوی دیگر این ادعا در حالی مطرح می‌شود که بر اساس گزارش خبرنگاران حاضر در این بازدید، سفرا به راحتی می‌توانستند در فضای بندها قدم بزنند و با زندانیان صحبت کنند و این اقدام آن‌ها با استقبال مسئولان قضایی نیز همراه شد که همین موضوع نادرستی ادعاهای مطروحه را بیان می‌کند.

برنده جایزه میلیون دلاری حقوق بشر که در این نامه بدون استناد به مدرکی و شواهدی تنها به طرح مسائل واهی بسنده کرده و هیچ سندی را برای اثبات درستی ادعاهایش ارائه نکرده است، اظهارنظر تحسین برانگیز برخى سفرا در مصاحبه با تلویزيون رسمى کشورمان در مقابل چشمان ده‌ها خبرنگار را برای ناظران اجتماعى و حقوق بشرى حيرت آور وصف کرده است. باید گفت شاید مطلب درست این نامه همین باشد؛ چراکه واقعیت موجود است که واکنش‌های افراد را شکل می‌دهد نه پیش‌داوری‌ها و قضاوت‌های جهت‌داری که مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایجاد می‌کنند و این بازدید فرصت خوبی بود و نشان داد این گروه وقتی با واقعیت‌های موجود در زندان اوین مواجه شدند یکسری دیدگاه‌هایی را مطرح کردند که مورد حیرت معاندینی قرار گرفت که همواره بر طرح مسائل کلیشه‌ای و کاذب علیه نظام قضایی ایران پافشاری می‌کنند.

حال سئوال اینجاست که چگونه می‌شود فردی که در کارنامه‌اش حمایت از گروه‌های تروریستی همچون منافقین و انصارالفرقان که دستانشان به خون هزاران انسان بی گناه آلوده است، دیده می‌شود، چنین ادعایی در مورد وضعیت زندان‌های جمهوری اسلامی ایران را از کجا آورده است و اگر ادعاهای او به حقیقت نزدیک است چرا هیچ کدام از سفرای بازدید کننده که برخی از آن‌ها سیاست‌های کشور متبوعشان با ایران دارای تفاوت‌های اساسی است و بارها در این بازدید تریبون در اختیارشان قرار گرفت، نسبت به وضع موجود اعتراض نکردند.

پرواضح است که شیرین عبادی که تاکنون بارها خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران و به تازگی نیز در اقدامی مضحک خواستار تحریم انتخابات توسط مردم شده بود اینبار هم در امتداد پروژه‌هایی که در محافل دوستان آمریکایی و اروپایی‌اش برای ادامه حیات سیاسی خود مطرح می‌شود، حرکت کرده تا باز هم نشان دهد برای هموار کردن مسیر آن‌ها و تشدید تحریم‌ها علیه ایران از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد؛ اما غافل از این است که این بازی‌ها دیگر رنگ باخته و دورانی که ادعاهای واهی بدون سند و مدرک مطرح می‌شد، سپری شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

اقدام بی‌سابقه مقاومت اسلامی بحرین در هدف قرار دادن ساختمان شرکت حمل‌ونقل «تراک نت» و نیز اهداف حیاتی دیگر در بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی نشان می‌دهد معادلات منطقه غرب آسیا پس از گذشت ۲۱۰روز از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به سمت قطب‌بندی‌های اجتماعی و انقلابی جدیدی پیش می‌رود؛ مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

به گزارش ایسنا، حسن هانی‌زاده، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در یادداشتی با این مقدمه نوشت: بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 
این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.
امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 
هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.
شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.
نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 
این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 
امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عبادی‌پور: هفته نخست لیگ ملت‌ها جنگ جهانی داریم
  • اتهامات مالی، شهردار مرند را راهی زندان کرد
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار